Laat u inspireren in onze
Showroom met badkameropstellingen!

Graag verwelkomen we u in onze showroom. Onze showroom is er voor u om inspiratie op te doen voor uw nieuwe badkamer. Met ons brede assortiment van diverse merken, hebben wij een groot aantal badkameropstellingen samengesteld.

Door verschillende stijlen sanitair te combineren met diverse wand- en vloertegels, schetsen we een compleet plaatje. Zo ziet u meteen wat het best bij uw stijl en smaak past. Onze showroom wordt regelmatig vernieuwd. We laten u altijd de laatste trends zien.

Laat u in onze showroom ook helpen door onze vakkundige medewerkers. Zij voorzien u graag van advies of het maken van een ontwerp voor uw droombadkamer.

Vanwege het COVID-19 virus is de showroom alleen toegankelijk op afspraak. Wij maken op dit moment één afspraak (maximaal twee personen) tegelijk waardoor de wachttijd voor uw afspraak langer is dan u van ons gewend bent. Door deze beperking en onvoorziene drukte kan het twee of meer weken duren voordat u bij ons terecht kunt. Wilt u daar rekening mee houden?

Hogeweg werkt met
Vakkundige installateurs!

Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren maar kunnen u natuurlijk wel verder helpen als het gaat om uw juiste installateur. Hogeweg werkt samen met veel vakkundige installateurs uit de regio.

Een ruime keuze aan
A-merken in ons assortiment.

Zoekt u badkamer inspiratie?
Maak een afspraak!

Heeft u vragen of advies nodig? Maak dan een afspraak. Onze ervaren en vakkundige medewerkers staan voor u klaar. Zij geven u graag alle informatie en adviezen die u nodig heeft om tot uw droombadkamer te komen.

Maakt u tijdig een afspraak met onze medewerkers? Dan kunnen wij uw badkamer opmaken en samen met u de mooiste ontwerpen maken.

(vanwege de COVID-19 problematiek op dit moment kan de wachttijd voor uw afspraak oplopen, op dit moment twee of meer weken. Wilt u daar rekening mee houden?)

Plan een afspraak in

    Wilt u liever telefonisch een afspraak maken?

    Showroom